carica zmore

KDO JE NAJVEČJA CARICA, KI ZMORE VSE?!

Trening je pravzaprav praznovanje vsega, kar tvoje telo zmore. Zagotovo pa ne sme biti kazen za vse to, kar si pojedla!

Če hodiš na trening za kazen, potem zagotovo ne boš v njem uživala. Raje poglej na gibanje z drugega zornega kota. Tako bo lažje in prijetnejše. Trening ni kazen in ni odpustek. Trening je nekaj kar narediš zato, ker si zaslužiš dobro skrbeti zase.

Edini slab trening, ki si ga naredila, je tisti, ki ga nisi.

Imamo tiste dobre dni, ko nam gre vse od rok, pa tudi tiste, ko že zjutraj vemo, da bo šlo vse na glavo. Pomembno je, da tudi v takšnih trenutkih najdemo čas za stvari, ki so pomembne za naše dobro počutje. Tudi po “slabem” treningu, se boš počutila bolje, kot si se pred njim, zato zagotovo velja, to kar piše na sliki. V resnici je slabo samo to, če ga ne narediš.  

Tvoji treningi so pomembni sestanki, ki jih imaš s svojim telesom. Dobre šefice ne odpovedujejo pomembnih sestankov.

Dokler gibanje ne bo ena od tvojih prioritet, se bo večkrat zgodilo, da jih boš spustila. Ali najdeš en pameten razlog, zakaj naj gibanje ne bi bilo ena od najpomembnejših stvari, ki jih lahko storiš zase, za svoje zdravje, počutje in nenazadnje videz in samozavest? 

Izgovori ne kurijo kalorij. Razen, če zelo rade govorite med tem, ko telovadite.

Če bi govorjenje oblikovalo postavo, bi bile vse ženske na tem svetu videti natanko tako, kot si želimo. Žal je bog pozabil naše čvekanje zvezati z ekstremno porabo kalorij. Morda pa gre to skozi na kakšnem drugem planetu? 

Jaz pred treningom: Joj! Tole bo pa težko in naporno!

Jaz med treningom: Umiram! Kaj mi je bilo tega treba!

Jaz po treningu: KDO JE NAJVEČJA CARICA, KI ZMORE VSE?!

Barbara & Jakob