Image
 

Barbara in Jakob

KDO STA RITKI?

Druži naju zavezanost k iskanju najboljših poti do zdravega, bolj polnega in uspešnejšega življenja. Nekoč uspešna plesalca, sva postala licencirana trenerja zaljubljena v najrazličnejše oblike gibanja. Verjameva, da obstaja način, da tudi ti začutiš ta pozitiven tok energije v svojem telesu, ki ti pomaga biti uspešnejša na vseh področjih svojega življenja.

Ob najinih začetkih, je bilo vse zelo preprosto: ne jej (preveč) bedarij in gibaj se. Zdaj pa se zdi, da je fitnes industrija popolnoma ponorela in zadala sva si cilj, da ti pokaževa, da ne rabiš sama postati fitnes guru in da pot do telesa, zdravja, energije in samozavesti, ki bodo krasili tvoje življenje, v resnici še vedno ni prav nič zapletena.

Image

Barbara


Mamica treh otrok zaljubljena v šport. Državna prvakinja v maratonu (ja, vseh 42,2 km), v drugi nosečnosti tik pred porodom odteče 10 km razdaljo v tretji nosečnosti pa skupaj s podmladkom št. 1 in 2. v vozičku preteče pol maraton. Navdušena tekačica si je za cilj zadala druge navduševati nad športom.

ČUDEŽNA MOČ

Ne pozna izgovora za lenobo.

JAKOB O BARBARI

“S svojo trdno voljo, predanostjo športu in skrbi za svoje zdravje, kljub vsem družinskim in poslovnim obveznostim, je Barbara od nekdaj gromozanski navdih. Ne poznam človeka, ki ga s svojo pozitivo in z zgledom ne bi uspela spraviti h gibanju. Včasih je kot moja slaba vest, saj me vedno pokliče takrat, ko razmišljam, da bi trening prestavil na kakšen drug dan.”

GOSPA ŠPORT

Barbara je profesorica športne vzgoje, inštruktorica skupinskih vadb in LesMills programov, učiteljica smučanja, deskanja na snegu, plavanja ter rolanja. Noben šport ji ni tuj in 25 ur na dan je pripravljena na akcijo.

 
Image

Jakob


Če mu rečejo multipraktik to vzame kot kompliment. Je neumorni raziskovalec in preizkuševalec stvari, ki jih ponuja življenje. Od ljubezni do športa in hrane, do glasbe, plesa, dotika, makeupa …

ČUDEŽNA MOČ

Razume ženske.

BARBARA O JAKOBU

“Najbolj mu zavidam to, da se v kuhinji bolje znajde od mene. In vse, kar spravi na krožnik je lepo in še dobro. Občudujem njegovo delo z ženskami, saj se jim res posveti in z njimi dosega zavidljive rezultate. Nikoli ne obupa in vedno poišče način, kako rešiti zagato in kako pomagati svojim varovankam, da zaživijo življenje, ki si ga želijo.” 

MOJSTER GIBA

Licencirani osebni trener, vaditelj športne rekreacije in prehranski svetovalec se nikoli ne omejuje pri iskanju gibalnih izrazov, ki jih že 17 let povezuje z zdravim življenjskim slogom: od klasičnega fitnesa in skupinskih vadb, do različnih plesnih stilov, joge, pilatesa in kolesarjenja. Trdno je prepričan, da čisto vsaka lahko najde gibanje, v katerem bo neznasko uživala.