Image

Prvi korak

POT DO VITKE RITKE

Tudi če sama še ne veš, midva veva, da si čudovita in da v sebi skrivaš Vitko Ritko. Vse kar potrebuješ je želja po spremembi in tisti zlovešči prvi korak. A z nama je lažje. Dobrodošla, ne glede na to, koliko si stara, od kod prihajaš in ne glede na to, kako vitka je v tem trenutku tvoja ritka. Skupaj smo na pravi poti do tja, kamor si želimo in zaslužimo priti. Čestitke za pogum, da želiš oblikovati najboljšo različico sebe. Tukaj sva zate.

Vitke Ritke zagotovo ne dobiš tako, da samo sediš na njej.

Image

VRMindset

Vse spremembe se začnejo v glavi, zato je pomembno, da se na njih tudi dobro psihično pripraviš in poleg svojega telesa spreminjaš tudi svojo miselnost. Klasična formula 20 % gibanje 80 % hrana ne deluje! Spremeniti je treba predvsem to, kako deluješ in živiš v različnih situacijah, kakšne odločitve sprejemaš zase in za svoje dobro. Zakaj? Zato, da se na koncu ne boriš sama s sabo, ko se odločiš, da boš zaživela bolj kakovostno in uspešno življenje. 

Image

VRCuisine

Na vprašanje, kako biti bolj zdrava in se čim bolje počutiti, bo vedno sledil odgovor: prehranjuj se zdravo. Kaj pa je to “zdravo”? Zagovornikov najrazličnejših diet je neskončno, zmeda med ženskami je ogromna in zato mnoge preizkušajo nepotrebno stroge diete v imenu lova na zdravje in manjšo težo. Si med njimi? Ni razloga za sram. Lahko pa si oddahneš, saj se je prehranjevati zdravo precej bolj preprosto kot se zdi.

Image

VRMoving

Brez gibanja ne gre. Tvoje telo je narejeno zato, da se premika. Pa ne samo do hladilnika in nazaj na kavč. 😉 Načinov kako se gibati pa je nešteto in zagotovo obstaja tudi takšen, ki ti bo všeč. Največkrat imaš odpor le zato, ker misliš, da ne znaš, da ti ne gre, da ne zmoreš, da se boš osmešila ... Step by step, uuu baby! Dovoli si raziskovati korak za korakom, kakšen je tvoj gibalni izraz. Če ti en način ni všeč, poiščeš drugega, edino pravilo je, da ne odnehaš.
Image

VRLifestyle

Naše življenje ni samo hrana in telovadba. Ko skrbimo zasemoramo namreč poskrbeti še za mali milijon drugih stvari, ki pomembno vplivajo na naš življenjski slog in življenje na sploh. Zato je pomebno, da iskreno spregovorimo tudi o drugih temah in si izmenjamo kakšne uporabne nasvete. Nobena od nas ne ve vsega, ampak skupaj smo močnejše in ko se prepoznamo v izkušnjah drugih vemo, da nismo same in že zato je svet precej lepši.
 
PASJA VROČINA IN TRENINGI NA PROSTEM

PASJA VROČINA IN TRENINGI NA PROSTEM

Moving
Poletja povsod po svetu so čedalje bolj vroča, pa ne samo poletja, zdi se, da se bomo počasi skuhali v...
Read More
STRAH ME JE, DA MI NE BO USPELO

STRAH ME JE, DA MI NE BO USPELO

Mindset
Povsem človeško je, da se včasih, še preden se lotimo novega izziva, ustrašimo poraza. Strah se pojavi vsakič, ko zapustimo...
Read More
PIJ VEČ VODE! KOLIKO JE TO VEČ??

PIJ VEČ VODE! KOLIKO JE TO VEČ??

Lifestyle
 “Pij več vode” je najpogostejši nasvet, ki ga slišimo, pa naj gre za glavobol, suho kožo ali pa izgubo telesne...
Read More
LAČNAAAAAA!! PA SI RES?

LAČNAAAAAA!! PA SI RES?

Cousine
Moralo bi biti preprosto razločiti kdaj smo lačne in kdaj ne, a dejstvo je, da nam pogosto ne uspe. Toliko...
Read More