Švicalnica

bcl jak svicalnica

Tvoja
SPLETNA ŠVICALNICA

Miganje doma je lahko zabavno, raznovrstno in učinkovito!

Treniraj kjerkoli in kadarkoli že za samo 9 eur.

Ekskluzivni online treningi, navdihujoča skupnost in še več za tvoj zdrav življenjski slog.

PRIDI ŠVICAT

KAJ DOBIŠ V SPLETNI ŠVICALNICI?

Spletna Švicalnica nudi različne pakete vadb, z zares velikim številom treningov, da ti nikoli ne bo dolgčas in kar je najboljše, treningi ti ostanejo za vedno. Pravzaprav dobiš osebnega trenerja ali trenerko s klikom na tipko “play.”

Ob nakupu prejmeš na mail neomejen dostop do izbranih vadb. Tako imaš možnost, da izbereš najboljši čas za gibanje, ki ustreza tvojemu urniku. Najljubše pa lahko večkrat ponoviš.

•  BOOTCAMP PAKET (30 x 40 minut)
•  SODOBNI PILATES PAKET (30 x 45 minut)
•  BODY&MIND PAKET (10 x 50 minut)
•  FB SKUPINA ZA LIVE CARDIO HIIT TRENINGE IN IZZIVE (vsaj 1 trening na teden)
•  VADBA ZA OTROKE – VITKA RITKA KIDS (8 x 20 minut)

Izbereš lahko en paket ali pa jih med sabo kombiniraš in združiš v L, XL ali XXL ŠVIC PAKET.

“Vitke ritke ne dobiš tako, da sediš na njej.”

BOOTCAMP

Ena najprimernejših in najkoristnejših vadb za celosten razvoj tvojega telesa in tvojih telesnih sposobnosti. Osnovni namen je izboljšanje gibanje telesa, utrditi telo in / ali zmanjšati telesno maščobo.

Vaje so izbrane tako, da lahko odličen trening narediš, če si že začetnica ali pa ti ga Barbi začini s težjimi različicami, če potrebuješ izziv.

IZBERI

SODOBNI PILATES

Varna vadba, ki je primerna za vse. Ključ je stabilizacija trupa in krepitev globoke mišice, zato je odlična podlaga za vse druge vadbe in športe.

Izboljša telesno držo, ravnotežje, koordinacijo in gibljivost, zmanjša možnosti za razvoj osteoporoze …

Vaje so prilagojene različnim sposobnostim, tako da boš potegnila največ iz vsakega treninga.

IZBERI

FB CARDIO HIIT in IZZIVI

V FB skupini bomo skakali v živo. Cardio Hiit je kratek, a izjemno intenziven intervalni trening. Pospeši metabolizem in poskrbi za visoko porabo kalorij tudi po treningu (EPOC učinek). Odličen je tudi za sproščanje čustvene napetosti in stresa.

V skupini pa te čakajo tudi različni izzivi. Paketek primeren za vse, ki si želijo dober in učinkovit “švic” ter premikanja svojih mej.

IZBERI

BODY & MIND

Ključno za napredek je tudi to, da znamo biti do svojega telesa in uma nežni ter potrpežljivi.

Kombinacija vaj za raztezanje, jogijskih asan, različnih dihalnih tehnik in meditacije.

Cilj je regeneracija in popolna sprostitev uma in telesa, ki nas bo pripravila in navdihnila za nove izzive.

IZBERI

VADBA ZA OTROKE – VITKA RITKA KIDS

Naj vas naše veselje do gibanja spravi v pogon. S starši ali brez. Otroci lahko gibajo z vami ali brez, v družbi mamice Barbare ter otrok Pike (10 let), Leva (7 let) in Knuta (5 let).

Otroci se bodo spoznali z naravnimi oblikami gibanja in pridobili raznovrstna športno- gibalna znanja. Poraba “odvečne” energije med aktivno vadbo je pogosto razlog, zaradi katerega otroci zvečer kar “padejo v posteljo.”

In ta vadba ni samo za otroke, je tudi 20 minut “na off” za odrasle, nekaj, kar vsi starši cenimo.

IZBERI

LIVE PREDAVANJA

Vse spremembe se začnejo v glavi, zato je pomembno, da se na njih tudi dobro psihično pripraviš in poleg svojega telesa spreminjaš tudi svojo miselnost ter si nabiraš nova znanja.

Na LIVE predavanjih se bomo dotaknili različnih tem, od tega kaj in kdaj jesti, zakaj ogljikovi hidrati niso katastrofa, kako izboljšati spanec, kako ne izgubiti motivacije za trening …

Predavanja bodo potekala s predhodno najavo, dovolj zgodaj, da se boste nanj lahko prijavili in si vzeli čas.

IZBERI

Kako uporabljaš Švicalnico?

Ob izbiri paketa ali paketov dobiš na svoj elektronski naslov dostop do vseh treningov, ki ti ostanejo za vedno.

Facebook treningi v živo potekajo v zaprti Facebook skupini. Navodila kako se ji pridružiš dobiš po nakupu na svoj elektronski naslov. Tam te čakajo tudi vsi izzivi.

Če se bo pri kakšni vaji zataknilo ali pa boš potrebovala dodatne informacije, bova z veseljem pomagala, da boš iz vsega lahko potegnila kar največ.

Image

Zakaj bomo ti in midva skupaj najboljši par?

Sva Barbara in Jakob. Licencirana trenerja, zaljubljena v najrazličnejše oblike gibanja. Verjameva, da obstaja način, da tudi ti začutiš pozitiven tok energije v svojem telesu, ki ti pomaga biti uspešnejša na vseh področjih svojega življenja.


Ob najinih začetkih je bilo vse zelo preprosto: ne jej (preveč) bedarij in gibaj se. Zdaj pa se zdi, da je fitnes industrija popolnoma ponorela in zadala sva si cilj, da ti pokaževa, da ti ni treba postati fitnes guru in da pot do telesa, zdravja, energije in samozavesti, ki bodo krasili tvoje življenje, v resnici še vedno ni prav nič zapletena.

Tudi če sama še ne veš, midva veva, da si čudovita in da v sebi skrivaš vitko ritko. Vse, kar potrebuješ, je želja po spremembi in tisti zlovešči prvi korak. A z nama je lažje. Dobrodošla, ne glede na to, koliko si stara, od kod prihajaš in ne glede na to, kako vitka je v tem trenutku tvoja ritka. Skupaj smo na pravi poti do tja, kamor si želimo in zaslužimo priti. Čestitke za pogum, da želiš oblikovati najboljšo različico sebe. Tukaj sva zate.

KDO ŽE ŠVICA Z NAMA?

testemonial mojca“Kot mamici dveh malih divjakinj, ki zahtevata ogromno energije, mi največ pomeni to, da jo od Barbare in Jakoba dobim nazaj. Vedno pozitivna, vedno me navdihneta, da poskrbim tudi zase. Po vsakem treningu sem še ure in ure dobre volje, moje telo pa vedno dobi, kar potrebuje. Zaradi raznolikih vadb in treningov pa mi res ni nikoli dolgčas. Hvala vama.”

– Mojca Pušpan Babič, 35 let, Piran
testemonial tina “Priznam, da sem trd oreh, kar se gibanja tiče. Vedno bi, potem pa ali zmanjka časa ali pa ne najdem motivacije. No, to se je s “švicalnico” spremenilo. Kjerkoli in kadarkoli, pa še ogromno izbire različnih treningov, ker se vsak dan človek pač ne počuti, da bi premikal gore. Čeprav z norcema, kot sta Barbi in Jakob, niti ne opaziš, koliko si naredil. Uživam.“

– Tina Zavrl, 32 let, Dol pri Ljubljani

testimonial nina s
“H gibanju sem se težko spravila, saj mi manjka energije in časa. Ko sem odkrila Cardio HIIT pri Barbi in Jakobu, se je to spremenilo. Vadba traja le 15 minut, toliko časa zase pa si pri štirih malih otrocih lahko vzamem tudi jaz. Je hitro in učinkovito, na koncu pa imam povrnjeno vso potrebno energijo! Rada naredim tudi pilates, moje tri hčerke pa so navdušene nad vadbo za otroke. Priporočam!”

– Nina Susman, 31 let, Ljubljana

testimonial tea“Pri dveh majhnih otrocih in “full time” službi, mi vsak večer resnično zmanjka volje in energije. Vidim samo še posteljo. Odkar migam s “švicalnico”, je drugače. Zdaj ob večerih ali pa čez vikende zjutraj na zaslonu komaj čakam nasmejanega Jakoba ali pa energično Barbi. Spravita me v boljšo voljo, ko se priklopim in oddelam trening. Dodata še kakšen nasvet in dan je popoln. Tudi čez dan imam kar naenkrat več energije.”

– Lea Tešar, 38 let, Ljubljana

testimonial mateja podgoršek “Spletna švicalnica je zakon! Pri naporni službi, dveh otrocih in novem podjetju mi ostane zelo malo časa za vadbo. Barbi in Jakob poskrbita, da je telovadba učinkovita, hitra (še posebej HIIT), in zabavna. In vedno se spomnita kaj novega, drugačnega, kar zelo cenim, saj se hitro naveličam monotonih treningov. Čeprav živim prek luže, mi “švicalnica” omogoča, da vadim kadarkoli in kjerkoli. Hvala, Barbara in Jakob. Toplo priporočam!”

– Mateja Podgoršek Whatley, 35 let, Atlanta, Georgia

Sanja Likar - Vitka ritka“Aaah telovadba in miganje – kot nekdanja plesalka, vajena aktivnega življenja, sem se kljub temu, kot veliko ljudi, tudi sama ujela v past izgovorov zaradi dinamike vsakdana, v katerem pri meni prevladuje delo. “Jutri pa zares” je bila dolgo mantra, ki se ni zgodila. Splet je seveda poln taksnih in drugačnih vadb, ampak Barbi in Jakob sta s Spletno Švicalnico združila vse tisto, kar je po mojem mnenju pomembno tako za začetnike kot tudi rekreativce – STROKOVNOST (namenoma napisana z meni ne tako ljubimi caps lock, ker je strokoven pristop pri podajanju te vrste znanja najbolj pomemben za varnost in učinkovitost vadbe), dinamičnost pri izbiri in izvajanju vadb, premišljen program, ki bo zadovoljil še tako izbirčne iskalce motivacije in miganja, celovitost programov, ki niso usmerjeni samo v izgubo kilogramov ali rast zadnjice … ter seveda neizmerno energijo, s katero Barbi in Jakob poskrbita, da vsak pride do svojega cilja! Definitivno priporočam, za stranske učinke dobrega počutja, energije in zdravja pa kaj kmalu pričakujte, da se bodo z vami želeli posvetovati tudi vsi okoli vas.”

– Sanja Likar, 35 let, Ljubljana

testimonial nina k“Da smo si čisto na jasnem: sama nisem najbolj vzorna “švicarka“. Izgovor “danes nimam časa za vadbo” sem izrabila do konca. Zdaj, ko je “Švicalnica” vedno in povsod z mano nimam nobenega izgovora več. Energija in motivacija od Barbi in Jakoba je “on top“. To, da ju lahko dnevno spremljam iz tujine in to, kadar želim, je zame izrednega pomena. Pri meni se vse žačne v smislu “O, ne, telovaditi moram!”, potem se  nadaljuje med treningom “Umrla bom, ampak čist’ zares!” in ko je konec “FENOMENALNO, komaj čakam, da jutri ponovim.” Hvala za super izkušnjo.”

– Nina Korinšek, 35 let, Dunaj, Avstrija

Tjaša Resnik“Sem največja zaspanka in gurmanka. In to dvoje ne gre najboljše vkup z »beach body plan«. Predvsem pa zvečer, po celem dnevu žongliranja s službo, gospodinjskimi opravili in otroško animacijo, vidim samo še kavč in dober film. Po 25tih letih treniranja plesa sem navajena, da treningi potekajo v skupini in da me med vadbo vedno nekdo motivira. Vitka Ritka mi ponuja točno to: raznolike treninge, močno podporo skupnosti ter Jakoba in Barbi, ki s svojo energijo dvigneta še najbolj zaspane in site rite. 😉 ”

– Tjaša Resnik, 31 let, Ljubljana

L ŠVIC PAKET

25€

– 10%

29€

30x BOOTCAMP ali 30x SODOBNI PILATES

+ dostop do FB skupine za LIVE treninge in izzive.

NAROČI

Možnost plačila: kreditna kartica / TRR / PayPal

XXL ŠVIC PAKET

45€

– 30%

57€

30x BOOTCAMP + 30x PILATES + 10x BODY&MIND

+ dostop do FB skupine za LIVE treninge in izzive

NAROČI

Možnost plačila: kreditna kartica / TRR / PayPal

XL ŠVIC PAKET

30€

– 20%

38€

30x BOOTCAMP ali 30x SODOBNI PILATES

+ dostop do FB skupine za LIVE treninge in izzive

+ 10x BODY & MIND

NAROČI

Možnost plačila: kreditna kartica / TRR / PayPal

SODOBNI PILATES PAKET

€19,00

Trajanje: neomejeno

Količina: 30 treningov

Cena: 19 eur / 0,63 eur na trening

Na milijone ljudi po vsem svetu vsak dan izvaja pilates in število se vztrajno povečuje. Filozofija pilatesa vključuje čudovito kombinacijo telesne ozaveščenosti, dihanja in tekočega, nadzorovanega gibanja. Pilates zahteva tako miselni kot fizični pristop k vadbi.

Je varna vadba, ki je primerna za vse. Ključ je stabilizacija trupa in krepitev globoke mišice, zato je odlična podlaga za vse druge vadbe in športe.

Izboljša telesno držo, ravnotežje, koordinacijo in gibljivost, zmanjša možnosti za razvoj osteoporoze …

Vaje so prilagojene različnim sposobnostim in ne glede na predznanje in pripravljenost omogočajo odličen trening.

Ob nakupu prejmeš na mail neomejen dostop do vadb. Tako imaš možnost, da izbereš najboljši čas za gibanje, ki ustreza tvojemu urniku. In kar je najpomembnejše, večkrat jih lahko ponoviš.

BOOTCAMP PAKET

€19,00

Trajanje: neomejeno

Količina: 30 treningov

Cena: 19 eur / 0,63 eur na trening

Ena najprimernejših in najkoristnejših vadb za celosten razvoj tvojega telesa in tvojih telesnih sposobnosti (moč, ravnotežje, vzdržljivost, eksplozivnost, gibljivost). Osnovni namen je izboljšanje gibanja telesa, utrditi telo in zmanjšati telesno maščobo.

 Vaje se izvajajo v različnih časovnih intervalih. Kombinira se takšne, ki ti zelo pospešijo srčni utrip in takšne, kjer sta na preizkušnji tvoja moč in vzdržljivost. Vadba je primerna za vse, saj vsak posameznik znotraj časovnega intervala naredi toliko ponovitev, kot jih je sposoben. 

Trening je sestavljen iz ogrevanja, glavnega dela in sproščanja na koncu in traja približno 40 minut.

Ob nakupu prejmeš na mail neomejen dostop do vadb. Tako imaš možnost, da izbereš najboljši čas za gibanje, ki ustreza tvojemu urniku. In kar je najpomembnejše, večkrat jih lahko ponoviš.

ONLINE PREDAVANJA ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG

€5,00

Trajanje: cca 1 uro

Količina: 1 predavanje

Cena: 5 eur

Dobrodošla v Vitkaritka “Talk Show.” Vse spremembe se začnejo v glavi, zato je pomembno, da se na njih tudi dobro psihično pripraviš in poleg svojega telesa spreminjaš tudi svojo miselnost ter si nabiraš nova znanja.

Na LIVE predavanjih se bomo dotaknili različnih tem, od tega kaj in kdaj jesti, zakaj ogljikovi hidrati niso katastrofa, kako izboljšati spanec, kako ne izgubiti motivacije za trening … o življenju na splošno, »momlife problems«, se tudi pogovarjali s kakšnim gostom… in še in še…

Vsakič bo na sporedu nova, zanimiva tema.

Predavanja bodo potkala s predhodno najavo, dovolj zgodaj, da se boš nanj lahko prijavila in si vzela dovolj čas. 

BODY&MIND PAKET

€9,00

Trajanje: neomejeno

Količina: 10 treningov

Cena: 9 eur / manj kot 1 eur na trening

Ključno za napredek je tudi to, da znamo biti do svojega telesa in uma nežni ter potrpežljivi.

Kombinacija vaj za raztezanje, jogijskih asan, različnih dihalnih tehnik in meditacije.

Cilj je regeneracija in popolna sprostitev uma in telesa, ki nas bo pripravila in navdihnila za nove izzive.

Ob nakupu prejmeš na mail neomejen dostop do vadb. Tako imaš možnost, da izbereš najboljši čas za gibanje, ki ustreza tvojemu urniku. In kar je najpomembnejše, večkrat jih lahko ponoviš.

FACEBOOK SKUPINA ZA LIVE TRENINGE

€10,00

Trajanje: 1 leto / letna naročnina 1.10. – 30.9. -> Pridružiš se lahko kadarkoli!

Količina: vsaj 1 trening tedensko

Cena: 10 eur 

V Facebook skupini se bomo družili in se medsebojno podpirali. Vsak teden bo v skupini najmanj en LIVE Cardio Hiit trening. Vsi live treningi bodo ostali v skupini za vedno dostopni, tako, da jih boš lahko kadarkoli po želji še ponovila. 

Kaj je Cardio Hiit? Kratek, a izjemno intenziven intervalni trening. Pospeši metabolizem in poskrbi za visoko porabo kalorij tudi po treningu (EPOC učinek).

Odličen je tudi za sproščanje čustvene napetosti in stresa. Trening je razdeljen v časovne intervale, število ponovitev pa je odvisno od tebe, zato je primeren za vse, ki si želijo dober in učinkovit “švic” ter premikanje svoje meje.

Večkrat te bova presenetila tudi s kakšnim dodatnim treningom in kakšno drugo obliko vadbe. Kar tako, da ne bo dolgčas.